Galeri

Njoftim mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Bashkia Maliq
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 15:48 - 04/08/20 |
mapo.al

N J O F T I M 

Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme 

Në bazë të Ligjit nr 111/2018 “Për Kadastrën” per Regjistrimin Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Pyje dhe Kullota, në emër te Bashkisë MALIQ, Zonat Kadastrale:


 1. ZK 1064, Babjen
 2. ZK 1156, Beras
 3. ZK 1184, Bickë
 4. ZK 1274, Bregas
 5. ZK 1296, Bubuq
 6. ZK 1321, Burima
 7. ZK 1479, Desmirë
 8. ZK 1494, Dobercan
 9. ZK 1504, Dolan
 10. ZK 1775, Gjyras
 11. ZK 1886, Gurabardhë
 12. ZK 1900, Gurishtë
 13. ZK 2028, Kakac
 14. ZK 2159, Klocë
 15. ZK 2408, Leminot
 16. ZK 2445, Libonik
 17. ZK 2493, Lozhan
 18. ZK 2494, Lozhan I ri
 19. ZK 2601, Marjan
 20. ZK 2649, Memel-Manastirec
 21. ZK 2670, Mesmal
 22. ZK 2701, Mjaltas
 23. ZK 2710, Moglicë
 24. ZK 2815, Novoselë
 25. ZK 2843, Osojë
 26. ZK 2965, Pirg
 27. ZK 2984Plasë
 28. ZK 3010, Podgorie
 29. ZK 3109, Qershizë
 30. ZK 3279, Selcë
 31. ZK 3315, Shalës
 32. ZK 3395, Shkozë
 33. ZK 3409, Shpatmal
 34. ZK 3523, Strelcë
 35. ZK 3727, Velcan
 36. ZK 3903, Zëmblak
 37. ZK 3905,Zerec
 38. ZK 3952, Zvezdë

Në bazë te nenit 31 “Konsultimi Publik” është duke u kryer Regjistrimi Fillestar i Pasurive të Paluajtshme Pyje dhe Kullota , të regjistruara dhe Harta Treguese e Regjistrimit, për një periudhë kohe prej 45 ditësh. 


Periudha e afishimit do të jetë nga data 04.08.2020 – 19.09.2020 


Afishimi publik do të bëhet në adresën: Ambjentet e Bashkise MALIQ. 


Nga e Hëna në të Premte: nga ora 10.00 në 13.00 dhe nga ora 14.30 në 19.00 


E Shtuna dhe e Diela : nga ora 10.00 në 16.00 

I lutemi qytetarëve dhe institucioneve shtetërore, të cilat zotërojnë pasuri të paluajtshme brënda kësaj zone kadastrale te drejtohen në ambiente e Afishimit Publik të Pasurive të Paluajtshme dhe të verifikojnë pronësinë e tyre ose të drejta të tjera reale mbi pasuritë e paluajtshme.

Të gjitha pretendimet duhet të paraqiten brënda afatit të Afishimit, pranë këtij ambienti dhe specialistit të ngarkuar me këtë detyrë. Shqyrtimi i tyre, gjatë periudhës së Afishimit Publik është falas.

Ju rikujtojmë të mos neglizhoni për të bërë verifikimet e nevojshme.Pas