Galeri

Njoftim Mbi Konsultimin Publik të Regjistrimit Pyjeve, Kullotave Mirditë
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 09:34 - 06/01/21 |
mapo.al

N J O F T I M 

Mbi Konsultimin Publik të Regjistrimit të Pyjeve dhe Kullotave ne emer te bashkisë 

Në bazë të Ligjit nr 111/2018 “Për Kadastrën”, neni 31”Konsultimi Publik” per Regjistrimin Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Pyje dhe Kullota, në emër te Bashkisë MIRDITE, Zonat Kadastrale: 1. ZK 1049,Arrez;
 2. ZK 1107,Bardhaj;
 3. ZK 1190,Bisake;
 4. ZK 1221,Blinisht;
 5. ZK 1304,Bukmire;
 6. ZK 1313,Bulshar;
 7. ZK 1447,Dardhez;
 8. ZK 1513,Domgjon;
 9. ZK 1600,Fan;
 10. ZK 1601,Fangu;
 11. ZK 1618,Fierze;
 12. ZK 1666,Fushe Lumthi;
 13. ZK 1713,Geziq;
 14. ZK 1717,Gjakez;
 15. ZK 1877,Gryke Orosh;
 16. ZK 1912,Gurth-Spac;
 17. ZK 1944,Hebe;
 18. ZK 2005,Jezull;
 19. ZK 2121,Katund I Ri;
 20. ZK 2125,Katund I Vjeter;
 21. ZK 2016,Kacinar;
 22. ZK 2162,Klos;
 23. ZK 2181,Koder Rreshen;
 24. ZK 2186,Koder Spac;
 25. ZK 2214,Konaj;
 26. ZK 2298,Kthelle Eperm;
 27. ZK 2320,Kullaxhi;
 28. ZK 3123,Kurbnesh;
 29. ZK 3987,Kurbnesh Fshat;
 30. ZK 2353,Kuzhen;
 31. ZK 2368,Lajthize;
 32. ZK 2406,Lekunde;
 33. ZK 2442,Lgjin;
 34. ZK 2472,Livadhez;
 35. ZK  2506,Lufaj;
 36. ZK 2534,Lurth;
 37. ZK 2552,Malaj;
 38. ZK 2553,Malaj Eperm;
 39. ZK 2610,Mashterkor;
 40. ZK 2659,Merkurth;
 41. ZK 2737,Munazi;
 42. ZK 2738,Munelle;
 43. ZK 2768,Nderfane;
 44. ZK 2769,Nderfushaz;
 45. ZK 2773,Ndershen;
 46. ZK 2779,Nenshejt;
 47. ZK 2915,Perlat Eperm;
 48. ZK 2916,Perlat Qender;
 49. ZK 2933,Peshqesh;
 50. ZK 2943,Petoq;
 51. ZK 2980,Planete;
 52. ZK 3060,Prosek;
 53. ZK 3171,Reps;
 54. ZK 3214,Rrasfik;
 55. ZK 3219,Rreja e Zeze;
 56. ZK 3220,Rreja Veles;
 57. ZK 3229,Rrethi Eperm;
 58. ZK 3242,Rrushkull;
 59. ZK 3244,Rubik;
 60. ZK 3259,Sang;
 61. ZK 3323,Shebe;
 62. ZK 3342,Shengjegj;
 63. ZK 3345,Shengjin;
 64. ZK 3364,Sheshaj;
 65. ZK 3413,Shperdheze;
 66. ZK 3431,Shtrez;
 67. ZK 3433,Shtrungaj;
 68. ZK 3435,Shtuf;
 69. ZK 3448,Simon;
 70. ZK 3563,Tarazh;
 71. ZK 3573,Tene;
 72. ZK 3594,Tharri;
 73. ZK 3598,Thirre;
 74. ZK 3648,Trojes;
 75. ZK 3667,Ujne;
 76. ZK 3721,Vau Shkjeze;
 77. ZK 3857,Xhuxhe;
 78. ZK 3874,Zajs;
 79. ZK 3883,Zalle Xhuxhe.

Në bazë te nenit 31 “Konsultimi Publik” është duke u kryer konsultimi publik për Pasuritë e Paluajtshme Pyje dhe Kullota në emër të bashkisë, për një periudhë kohe prej 45 ditësh. 


Periudha e konsultimit do të jetë nga data 30.12.2020 – 12.02.2021 
Konsultimi publik do të bëhet në adresën: Ambientet e Bashkise MIRDITE. Nga e Hëna në të Premte: nga ora 10.00 në 13.00 dhe nga ora 14.30 në 19.00 


E Shtuna dhe e Diel : nga ora 10.00 në 16.00 

I lutemi qytetarëve dhe institucioneve shtetërore, të cilat zotërojnë dokumenta pronësie te llojit “pyll” dhe “kullotë” brënda kësaj zonë kadastrale të drejtohen në ambientet e Konsultimit Publik dhe të verifikojnë pronësinë e tyre ose të drejta të tjera reale mbi pasuritë e paluajtshme.

Të gjitha pretendimet duhet të paraqiten brënda afatit të konsultimit, pranë këtij ambienti se bashku me nje kopje te dokumentacionit qe posedojne. Shqyrtimi i tyre, gjatë periudhës së Afishimit Publik është falas.

Ju rikujtojmë të mos neglizhoni për të bërë verifikimet e nevojshme.

1CLOSE
CLOSE
Pas