Galeri

Njoftim Mbi Konsultimin Publik të Regjistrimit Pyjeve, Kullotave Prrenjas
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 09:36 - 06/01/21 |
mapo.al

N J O F T I M 

Mbi Konsultimin Publik të Regjistrimit të Pyjeve dhe Kullotave ne emer te bashkisë 

Në bazë të Ligjit nr 111/2018 “Për Kadastrën”, neni 31”Konsultimi Publik” per Regjistrimin Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Pyje dhe Kullota, në emër te Bashkisë PRRENJAS, Zonat Kadastrale: 1. ZK 1169,Berzheshte;
 2. ZK 1546,Dritaj;
 3. ZK 1602,Fanje;
 4. ZK 1606,Farret;
 5. ZK 1681,Gafer;
 6. ZK 2116,Katjel;
 7. ZK 2248,Kotodesh;
 8. ZK 2656,Menik;
 9. ZK 2925,Perrenjas Fshat;
 10. ZK 2969,Pishkash;
 11. ZK 2970,Pishkash Verri;
 12. ZK 3120,Qukes Shkumbin;
 13. ZK 3121,Qukes Skenderbe;
 14. ZK 3203,Rrajce Fushe;
 15. ZK 3216,Rrashtan;
 16. ZK 3416,Shqiponje;
 17. ZK 3468,Skroske;
 18. ZK 3489,Sopot;
 19. ZK 3521,Stranik;
 20. ZK 3522,Stravaj;
 21. ZK 3552,Rrajcë Sutaj;
 22. ZK 3683,Urake.

Në bazë te nenit 31 “Konsultimi Publik” është duke u kryer konsultimi publik për Pasuritë e Paluajtshme Pyje dhe Kullota në emër të bashkisë, për një periudhë kohe prej 45 ditësh. 


Periudha e konsultimit do të jetë nga data 29.12.2020 – 11.02.2021 
Konsultimi publik do të bëhet në adresën: Ambientet e Bashkise PRRENJAS. Nga e Hëna në të Premte: nga ora 10.00 në 13.00 dhe nga ora 14.30 në 19.00 


E Shtuna dhe e Diel : nga ora 10.00 në 16.00 

I lutemi qytetarëve dhe institucioneve shtetërore, të cilat zotërojnë dokumenta pronësie te llojit “pyll” dhe “kullotë” brënda kësaj zonë kadastrale të drejtohen në ambientet e Konsultimit Publik dhe të verifikojnë pronësinë e tyre ose të drejta të tjera reale mbi pasuritë e paluajtshme.

Të gjitha pretendimet duhet të paraqiten brënda afatit të konsultimit, pranë këtij ambienti se bashku me nje kopje te dokumentacionit qe posedojne. Shqyrtimi i tyre, gjatë periudhës së Afishimit Publik është falas.

Ju rikujtojmë të mos neglizhoni për të bërë verifikimet e nevojshme.

1CLOSE
CLOSE
Pas