Galeri

Njoftim Mbi Konsultimin Publik të Regjistrimit Pyjeve, Kullotave, Shijak
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 09:47 - 08/01/21 |
mapo.al

N J O F T I M 

Mbi Konsultimin Publik të Regjistrimit të Pyjeve dhe Kullotave ne emer te bashkisë 

Në bazë të Ligjit nr 111/2018 “Për Kadastrën”, neni 31”Konsultimi Publik” per Regjistrimin Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Pyje dhe Kullota, në emër te Bashkisë Shijak, Zonat Kadastrale:  1. ZK 1233,Bodinak;
  2. ZK 1931,Hardhisht;
  3. ZK 2100,Karpen;
  4. ZK 3245,Rubjeke;
  5. ZK 3366,Shetel.

Në bazë te nenit 31 “Konsultimi Publik” është duke u kryer konsultimi publik për Pasuritë e Paluajtshme Pyje dhe Kullota në emër të bashkisë, për një periudhë kohe prej 45 ditësh. 


Periudha e konsultimit do të jetë nga data 24.12.2020 – 06.02.2021 Konsultimi publik do të bëhet në adresën: Ambientet e Bashkise Shijak. Nga e Hëna në të Premte: nga ora 10.00 në 13.00 dhe nga ora 14.30 në 19.00 


E Shtuna dhe e Diel : nga ora 10.00 në 16.00 

I lutemi qytetarëve dhe institucioneve shtetërore, të cilat zotërojnë dokumenta pronësie te llojit “pyll” dhe “kullotë” brënda kësaj zonë kadastrale të drejtohen në ambientet e Konsultimit Publik dhe të verifikojnë pronësinë e tyre ose të drejta të tjera reale mbi pasuritë e paluajtshme.

Të gjitha pretendimet duhet të paraqiten brënda afatit të konsultimit, pranë këtij ambienti se bashku me nje kopje te dokumentacionit qe posedojne. Shqyrtimi i tyre, gjatë periudhës së Afishimit Publik është falas.

Ju rikujtojmë të mos neglizhoni për të bërë verifikimet e nevojshme.

1CLOSE
CLOSE
Pas