Operacioni ndërkombëtar me 38 të arrestuar, mes tyre 5 policë dhe 1 prokuror

Një operacion anti-drogë është ndërmarrë në Shqipëri, Itali, Mal të Zi dhe Spanjë ku janë lëshuar 38 urdhër arreste dhe janë sekuestruar miliona euro pasuri. Mes të arrestuarve janë pesë punonjës policia dhe një prokuror. Për këtë të fundit, është lëshuar masa e sigurisë “arrest shtëpie”. Mësohet se bëhet fjalë për një prokuror të Prokurorisë … Continue reading Operacioni ndërkombëtar me 38 të arrestuar, mes tyre 5 policë dhe 1 prokuror