Ornela Liperi: Politikat e qeverisë, favorizuese vetëm për një grusht të vogël njerëzish

Revista Monitor ka ngritur e para shqetësimin për kostot e larta dhe procedurat problematike të koncesionit për ndërtimin e rrugës Milot-Balldren. Ky koncesion ishte një prej konstatimeve të raportit të TI për korrupsionin e qeverisjes. Ornela Liperi, kryeredaktore e Monitor, në një intervistë për Gazetën MAPO komenton gjetjet e këtij raporti dhe pasojat që kanë … Continue reading Ornela Liperi: Politikat e qeverisë, favorizuese vetëm për një grusht të vogël njerëzish