Kush është i dënuari për vrasje që dogji gjyqtaren Enkelejda Hoxha (EMRI)

Zbulohet i dënuari për vrasje që dogji gjyqtaren Enkelejda Hoxha, dhe solli operacionin policor të SPAK në Gjykatën e Krujës. Bëhet fjalë për Saimir Petanin, i ekstraduar nga Italia dhe i dënuar me 25 vite në burgun e Fushë-Krujës për vrasjen e Romeo Beqirit. Emri i tij është pikasur nga përgjimet dhe vëzhgimet disa mujore … Continue reading Kush është i dënuari për vrasje që dogji gjyqtaren Enkelejda Hoxha (EMRI)