Paketa anti-shpifje, sot në Kuvend ligji që censuron portalet

Pas miratimit në tërësi në Komisionin e Ligjeve, sot pritet të kalojë në seancën plenare për miratim paketa e njohur si paketa e “anti-shpifjes”. Kjo lëvizje e re e maxhorancës është kundërshtuar nga mediat dhe gazetarët, të cilët kanë pohuar se nuk ka nevojë për ligje ekstra, por kanë këmbëngulur, që mediat elektronike duhet të … Continue reading Paketa anti-shpifje, sot në Kuvend ligji që censuron portalet