Palmer: SHBA ka rezerva për 30 qershorin, nuk mbështesim Ramën

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Matthew Palmer, Zëvendësndihmës Sekretar i Shtetit për Çështjet e Evropës dhe Euroazisë, tha se nëse zgjedhjet duhet të përsëriten ose jo, ky është një vendim që i takon gjykatës ta marrë dhe jo Shteteve të Bashkuara. “Nuk u takon Shteteve të Bashkuara që ta gjykojnë atë çështje. I … Continue reading Palmer: SHBA ka rezerva për 30 qershorin, nuk mbështesim Ramën