Parlamenti holandez: Jo negociata me Shqipërinë, Po Maqedonisë V.

Parlamenti i holandez ka vendosur t’i thotë “JO” Shqipërisë për çeljen e negociatave me Bashkimin Europian. Ndërsa për Maqedoninë e Veriut, Holanda është shprehur në mbështje të nisjes së bisedimeve. Për Shqipërinë, ligjvënësit e Holandës kanë vlerësuar se “nuk po arrin rezultate të prekshme në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”. “Në bazë raport-progresit … Continue reading Parlamenti holandez: Jo negociata me Shqipërinë, Po Maqedonisë V.