“Parti Enver jemi gati kurdoherë”, protestë me vuvuzela në Tiranë

Simpatizantë dhe mbështetës të opozitës protestuan paqësisht përpara qendrës së votimit tek Liceu Artistik në Tiranë kundër zgjedhjeve të sotme. “Parti Enver jemi gati kurdoherë”. Me këtë thirrje dhe me vuvuzela, protestuesit kanë ironizuar mbajtjen e këtyre zgjedhjeve vetëm me pjesëmarrjen e Partisë Socialiste. Protestuesit thonë se do të marshojnë paqësisht nëpër disa qendra votimi në … Continue reading “Parti Enver jemi gati kurdoherë”, protestë me vuvuzela në Tiranë