Pas 6 ditë kërkimesh, gjendet i pajetë minatori 61-vjeçar në Bulqizë

Pas 6 ditësh kërkimesh është gjetur trupi i pajetë i minatorit Muharrem Plaku në Bulqizë. 61 vjeçari është nxjerrë në orët e para të mëngjesit nga galeria dhe është transportuar në morgun e spitalit të Bulqizës. Prej 6 ditësh është punuar pa ndërprerje për të nxjerrë trupin e pajetë të minatorit. Grupi i Shpëtimit dhe … Continue reading Pas 6 ditë kërkimesh, gjendet i pajetë minatori 61-vjeçar në Bulqizë