Pas dhunës ndaj artistëve, sërish protestë në Tiranë – Budina: Do të ngrihemi sot për shkeljet e të drejtave

Protestat në Tiranë nuk kanë ndalur; do të rinisin sërish sot dhe këtë herë do të jenë artistët ata që do të kërkojnë të drejtat e tyre. Regjisori Robert Budina paralajmëroi se pasditen e sotme, në orën 18:00, do të protestohet para Ministrisë së Brendshme, kundër dhunës së ushtruar dje ndaj aktivistëve, të cilët përfunduan … Continue reading Pas dhunës ndaj artistëve, sërish protestë në Tiranë – Budina: Do të ngrihemi sot për shkeljet e të drejtave