Pas Thaçit e Veselit, Ali Ahmeti thirret në Hagë

Kreu i BDI, Ali Ahmeti është ftuar në Gjykata Speciale në Hagë për intervistim. Ahmeti ka bërë vetë me dije këtë për TV 21 në Maqedoninë e Veriut duke pohuar se është ftuar dhe do të shkojë për intervistim në Hagë. Këto intervistime vijn fill pas publikimit të aktakuzës nga Prokuroria Speciale e Hagës për … Continue reading Pas Thaçit e Veselit, Ali Ahmeti thirret në Hagë