PD cakton Mark Markun drejtues politik në Qarkun Lezhë

Partia Demokratike ka caktuar ish-deputetin Mark Marku, drejtues politik në Qarkun e Lezhës, për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Marku ishte pjesë e komisionit të vlerësimit të kandidaturave në PD. Mark Marku ka një përvojë të gjatë në politikë por dhe si pedagog i shkencave të komunikimit në Universitetin e Tiranës. Më herët janë zbuluar … Continue reading PD cakton Mark Markun drejtues politik në Qarkun Lezhë