PD publikon dokumentin e Prokurorisë greke: Kryebashkiaku i Mallakastrës u dënua me 3 vjet burg

Partia Demokratike publikoi sot dokumentin e Prokurorisë greke, i cili provon se kryebashkiaku i Mallakastrës, Qerim Ismailaj, është dënuar në Greqi me 3 vjet burg. PD e akuzon Ismailajn se ka fshehur ndalimin dhe dënimin në formularin e dekriminalizimit. “Sipas vërtetimit me nr. Protokolli 405 të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Athinë, Edi … Continue reading PD publikon dokumentin e Prokurorisë greke: Kryebashkiaku i Mallakastrës u dënua me 3 vjet burg