PD thirrje KQZ-së: Mos e regjistroni Tom Doshin, është subjekt i dekriminalizimit

Partia Demokratike i bën thirrje Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të mos e rregjistrojë Tom Doshin në zgjedhjet e 25 Prillit. PD, thotë se Tom Doshi është subjekt i ligjit të dekriminalizimit dhe ai nuk mund të marrë pjesë në zgjedhje. “Në kuptimin e ligjit të dekriminalizimit, neni 2, Tom Doshi ndalohet të kandidojë, pasi ai … Continue reading PD thirrje KQZ-së: Mos e regjistroni Tom Doshin, është subjekt i dekriminalizimit