Pengmarrja e Jak Prengës, në kërkim “koka” i trafikut të heroinës, iu sekuestruan 10 mln €

Grupi hetimor pranë Policisë së Shtetit ka përforcuar dyshimet se prishja e pazareve të drogës janë shkaku i pengmarrjes në Kamëz 10 ditë më parë. Jak Prenga u mor nga banesa e tij dhe prej datës 10 janar mbahet peng. Gjendja e tij shëndetësore ende nuk dihet, por as vendndodhja deri tani nuk është mësuar. … Continue reading Pengmarrja e Jak Prengës, në kërkim “koka” i trafikut të heroinës, iu sekuestruan 10 mln €