Përdhunuesit e 15-vjeçares ulin kokën në Gjykatë, lihen në burg

Me kokën ulur dhe me maskë kundër Covid-19, 65-vjeçari Abaz Doku, i akuzuar për përdhunimin dhe shtantazhimin e 15-vjeçares, u paraqit sot në gjykatën penale të Tiranës. Përkrah tij ishte i ulur i akuzuari tjetër, K. Poçi 20 vjeç. Ndërkohë dy të akuzuarit e tjerë, R.O dhe F.B, të dy 15 vjeç nuk u nxorën … Continue reading Përdhunuesit e 15-vjeçares ulin kokën në Gjykatë, lihen në burg