Përfundon mbledhja, Kryesia e PD miraton 13 qershorin për zgjedhjen e kryetarit

Kryesia e Partisë Demokratike ka miratuar propozimin e Sekretarit të Përgjithshëm Gazment Bardhi që 13 qershori të jetë data e mbajtjes së zgjedhjeve për kreun e selisë blu. Tashmë është radha e Këshillit që ti japë dritën e gjelbër datës 13 qershor Sekretari i Përgjithshëm i PD Gazmend Bardhi i ka propozuar Kryesisë dhe Këshillit … Continue reading Përfundon mbledhja, Kryesia e PD miraton 13 qershorin për zgjedhjen e kryetarit