Përfundon takimi Vuçiç-Kurti, presidenti serb: Më keq s’mund të ishte

Ka përfunduar takimi mes kryeministrit të Kosovës Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiç të mbajtur sot në Bruksel. Gjatë takimit kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka akuzuar Presidentin serb Aleksandër Vuçiç për kryerjen e tre gjenocideve ndaj shqiptarëve. Ndërkohë Vuçiç e quajti takim të keq dialogun e sotëm në Bruksel, ndërsa tregoi se … Continue reading Përfundon takimi Vuçiç-Kurti, presidenti serb: Më keq s’mund të ishte