Përgjimet – Polici i ndihmonte për shitjen e kokainës në Tiranë: Jepu lekë

Gjykata e Posaçme ka lënë në burg efektivin Elefterios Sullaj, Mikel Zhegun dhe Ersi Tafën të arrestuar nga SPAK dy ditë më parë për drogë e korrupsion. Gjatë komunikimeve telefonike ka rezultuar se efektivi favorizonte në aktivitetin kriminal në shitjen e kokainës në Tiranë ku kanë folur për vlerat monetare që shitej droga. Sipas përgjimeve, … Continue reading Përgjimet – Polici i ndihmonte për shitjen e kokainës në Tiranë: Jepu lekë