Përgjimi 11/ Ndreu: Ta deklarojë votën hapur se e di ku fluturon

Në përgjimet e publikuara sot nga gazeta ‘Bild’, ka rënë në rrjetë Pjerin Ndreu, deputeti i Partisë Socialiste Lezhë, i cili gjatë një telefonate me drejtorin e arsimit Drini Gjeçi në Dibër, e urdhëron ktë të fundit të telefonojë Reshat Elezin (drejtor në Reç), që ti japë “urdhër shkollës të votojnë Partinë Socialiste dhe ta … Continue reading Përgjimi 11/ Ndreu: Ta deklarojë votën hapur se e di ku fluturon