Përgjimi 13/Drejtori i Arsimit: Mos të kemi llafe, votat i dua hapur

Në përgjimet e publikuara nga “Bild” për fushatën e PS-së në Dibër, del disa herë drejtori i Arsimit, Drini Gjeci i cili merr urdhëra nga Pjerin Ndreu dhe më pas u bën presion mësuesve dhe drejtorëve të shkollave të votojnë PS-në. Më poshtë audio-përgjimi 13 mes Drini Gjecit me mësuesin Lavdrim Murati Drini Gjeci: Alo? … Continue reading Përgjimi 13/Drejtori i Arsimit: Mos të kemi llafe, votat i dua hapur