Përgjimi 7/ “Merri në telefon mësuesit, do votojnë ose ua q* robt”

Audio-përgjimi me nr 7, i publikuar nga Bild është skandaloz. Drejtori i Ministrisë së Brendshme, Arben Keshi flet në telefon me drejtorin e Arsimit në Dibër Drini Gjeci të cilit i thotë se  të marrë në telefon të gjithë drejtorët dhe mësueset sipas listave që të votojnë për PS-në, në qoftë se duan të jenë … Continue reading Përgjimi 7/ “Merri në telefon mësuesit, do votojnë ose ua q* robt”