Përgjimi 9 i BILD/ Skura-Keshit: Bllokuam 7 autobusë me votues

Përgjimi i nëntë i BILD është i Arben Keshit, drejtor në Ministrinë e Brendshme, në bisedë telefonike me drejtorin e policisë në Kamëz, Sali Skura. Nga sa kuptohet, biseda telefonike është zhvilluar ditën e zgjedhjeve të parakohshme në Dibër, shtator 2016. Sali Skura telefonon Arben Keshin dhe e pyet për parashikimet si dhe pritshmëritë në … Continue reading Përgjimi 9 i BILD/ Skura-Keshit: Bllokuam 7 autobusë me votues