Përjashtimi i Berishës, dega e PD Shkodër: Ne jemi me Amerikën, s’ka përçarje

Pasi sqaroi deputetët për vendimin e përjashtimit te ish-kryeministrit Berisha nga grupi parlamentar, Lulzim Basha ka nisur të informojë strukturat mbi vendimmarrjen që për nga pesha e saj e ka cilësuar më të fortën brenda Partisë Demokratike. Paraditen e të shtunës, Basha takoi krerët e degëve të PD në rrethe, dhe i informoi për vendimin … Continue reading Përjashtimi i Berishës, dega e PD Shkodër: Ne jemi me Amerikën, s’ka përçarje