Përplasi gruan shtatzënë dhe goditi pemën në trotuar, pamje nga aksidenti në Tiranë

Gazeta MAPO siguron të tjera pamje nga aksidenti i rëndë në rrugën “Xhenfizo Keko” në Tiranë. Një automjet luksoz tip “Mercedes Benz S”, përplasi një kalimtare rreth moshës 30 vjeçe, e cila mësohet se është shtatzënë dhe më pas goditi pemën në trotuar. Pasojat e aksidentit mund të ishin edhe më të rënda, pasi në … Continue reading Përplasi gruan shtatzënë dhe goditi pemën në trotuar, pamje nga aksidenti në Tiranë