Kryesore

Pesë ditë pushim për festa: Qeveria i jep administratës leje edhe të premten


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 13:51 - 21/11/18 |
mapo.al

Festat e Nëntorit do të shijohen në mënyrën më të mirë të mundshme nga administrata. Ata do kenë plot pesë ditë pushime.


Vendimi është marrë të mërkurën në mbledhjen e qeverisë. Për shkak se 28-29 Nëntori përkon të mërkurën dhe të enjten, tashmë edhe e premtja do jetë pushim.


VENDIM PËR CAKTIMIN E DITËS SË PREMTE, DATË 30.11.2018, DITË PUSHIMINë mbështetje të neneve 95, pika 2, dhe 100, të Kushtetutës, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave
VENDOSI:1. Caktimin e ditës së premte, datë 30.11.2018, ditë pushimi për punonjësit e administratës shtetërore.
2. Dita e punës, e datës 30.11.2018, do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda këtij viti.
3. Ngarkohen institucionet e administratës shtetërore për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

KRYEMINISTRI
EDI RAMA

1


Etiketa: , , ,

Pas