Peshohet droga, sa kg kokainë u kap në konteinerin me banane në Durrës

Policia ka peshuar lëndën narkotike që u kap sot në një konteiner me banane në portin e Durrësit. Raportohet se bëhet fjalë për 11 kg e 650 gram kokainë. Në kontejner u gjetën 14 pako. Sipas informacioneve, ngarkesa ishte nisur më 8 korrik nga porti i Pireut dhe ka mbërritur në Portin e Durrësit në … Continue reading Peshohet droga, sa kg kokainë u kap në konteinerin me banane në Durrës