Op Ed

Pi – pi – pi, apo Pu-pu-pu!

               Publikuar në : 11:21 - 06/09/19 |
Nga Artan Fuga

Nga Artan Fuga


PPP, pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre! Privatja shkatërrohet nga publikja dhe publikja u shkatërrua nga privatja.Eshtë futja e hundëve të shtetit te privati dhe futja e dorës të privatit te buxheti i shtetit, pra te lekët tona!


Eshtë degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private!

Eshtë degradimi i funksioneve të shtetit!

Shkatërrimi i demokracisë!

Ca teoricienë lëpirës e quajnë anglisht pi pi pi.

Hi hi hi.

Hahahaha!

Cfarë pi pi pi ?

Eshtë pu pu pu!

Mbulo kokën me jorgan dhe thuaj në dreq të vejë gjithçka!

Ka mbaruar ky popull!

E rropën!

Në partneritet 

Dhe se mos mendojë njeri gabim që kjo histori ka nisur në vitin 2013 !!!


Etiketa: , ,

CLOSE
CLOSE
Pas