“Po blejnë vota”- Dinamika e ngjarjes së Elbasanit nga denoncimi i PD te vrasja

“Një makinë pa targa po shpërndan para për vota”.  Ky ka qenë denoncimi i bërë nga Partia Demokratike në Policinë e Elbasanit, mesditën e sotme, ndërkohë që më pas ngjarja do të merrte përmasa tragjike, me një të vrarë dhe 4 të plagosur. Në bazë të informacioneve, një automjet është pikasur si i dyshimtë dhe … Continue reading “Po blejnë vota”- Dinamika e ngjarjes së Elbasanit nga denoncimi i PD te vrasja