Çfarë do të ndodhë nesër? Policia bën njoftimin e rëndësishëm për qytetarët dhe bizneset

Në kuadër të zbatimit të masave kufizuese për parandalimin e përhapjes së COVID-19, Policia e Shtetit njofton të gjithë qytetarët se në datën 31.05.2020 do të jenë të hapura të gjitha bizneset, si dhe do jetë e lirë lëvizja për këmbësorët, por nuk do lejohet në asnjë qytet të vendit qarkullimi i automjeteve. Gjithashtu, edhe … Continue reading Çfarë do të ndodhë nesër? Policia bën njoftimin e rëndësishëm për qytetarët dhe bizneset