Policia jep detajet e arrestimit të personave që falsifikonin viza, skema që përdornin

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, ka zbuluar skemën që përdorte grupi kriminal që çonte shqiptarë në SHBA, Angli apo Kanada. “Hetimet në lidhje me këtë grup kriminal filluan pas evidentimit të një rasti të shitjes së një pasaporte të falsifikuar amerikane në Tiranë dhe me pas u zgjerua dhe u zhvillua … Continue reading Policia jep detajet e arrestimit të personave që falsifikonin viza, skema që përdornin