Prind i një vajze, musliman dhe me gruan të mbuluar, kush është gardisti Alket Arapaj

Mëngjesin e sotëm, gardisti Alket Arapaj vrau gruan e tij me armën e shërbimit. Ka qenë ora 6 e mëngjesit kur fqinjët në Allias dëgjuan krisma dhe lajmëruan Policinë. Alket Arapaj kishte qëlluar 3 herë në drejtim të gruas Ervilma Seferi 36-vjeç. Arapaj punonte prej 15 vitesh në Gardën e Republikës. Ai ishte besimtar musliman, … Continue reading Prind i një vajze, musliman dhe me gruan të mbuluar, kush është gardisti Alket Arapaj