Pritë, ndjekje dhe breshëri – Dinamika e vrasjes së dyfishtë në Elbasan

Elbasani u trondit mbrëmjen e sotme nga një ekzekutim me armë zjarri në dalje të qytetit, rrugës kryesore për në Tiranë. Viktimë e atentatit mbeti Lulzim Bitri dhe Ardjan Çollaku 50 vjeç. Ky i fundit me një të shkuar kriminale, i dënuar në Itali për trafik lëndësh narkotike, por i skeduar edhe në Shqipëri për … Continue reading Pritë, ndjekje dhe breshëri – Dinamika e vrasjes së dyfishtë në Elbasan