Galeri

ProCredit Bank: Ftesë për ankand


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 16:50 - 07/09/21 |
mapo.al

FTESË PËR ANKAND

I nderuar Partner,


E themeluar në vitin 1995, ne jemi pjesë e grupit ndërkombëtar ProCredit. Ne jemi të mbikqyrur nga autoritete të larta të supervizimit gjerman, Bundesbank dhe BaFin që sigurojnë besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë tonë.


Qëndrueshmëria dhe besuëshmëria jonë, garantohet gjithashtu nga aksionerët tanë. Ne jemi një bankë me një kapital 100 % gjerman dhe aksioneri ynë i vetëm është ProCredit Holding, me qëndër në Frankfurt, Gjermani, i cili ofron drejtim strategjik për grupin e bankave ProCredit.ProCredit Bank ka shpallur FTESE PER ANKAND me objekt:Shitje te automjetesh me karburant te ProCredit Bank sh.aFtesa për Publikim është publikuar në website-in e ProCredit Bank www.procreditbank.com.al

https://www.procreditbank.com.al/Uploads/Data/Files/164/Ftese-makina_vx5aWNgkSz.pdf

Ftohen të gjitha shoqëritë e interesuara të marrin pjesë në këtë ftese. Afati perfundimtar i dorëzimit te ofertës është data 20.09.2021. Ofertat duhet të dorezohen pranë recepsionit të Drejtorisë Qëndrore të PCB-së në adresën postare si më poshtë:

Drejtoria Qëndrore e ProCredit Bank sh.a.
Adresa: Rruga Dritan Hoxha,
Tiranë

3CLOSE
CLOSE
Pas