Njoftime

ProCredit Bank: Ftesë për Ofertë


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 11:30 - 02/10/20 |
mapo.al

FTESË PËR OFERTË

I nderuar Partner,


E themeluar ne vitin 1995, ne jemi pjesë e grupit ndërkombetar ProCredit. Ne jemi të mbikqyrur nga autoritete të larta të supervizimit gjerman, Bundesbank dhe BaFin që sigurojnë besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë tonë.


Qëndrueshmëria dhe besueshmeria jonë, garantohet gjithashtu nga aksionerët tanë. Ne jemi një bankë me nje kapital 100 % gjerman dhe aksioneri ynë i vetëm është ProCredit Holding, me qendër ne Frankfurt, Gjermani, i cili ofron drejtim strategjik për grupin e bankave ProCredit.Banka ProCredit është e interesuar për nevoja të saj per realizimin e shërbimit të ruajtes dhe sigurimit fizik me :


       punonjës sigurie të jashtëm


       punonjës sigurie të brendshëm

       operatore në qendrën e monitorimit të Bankës

       verifikim alarmi dhe patrullim me punonjës sigurie

për Zyrat Qendore, Njësitë e Biznesit, Zona 24/7-ATM dhe Arkivën qëndrore në Vorë.

Ftesa për Ofertë është publikuar në website-in e ProCredit Bank www.procreditbank.com.al

Ftohen të gjitha shoqëritë e interesuara  të marrin pjesë në këtë tender. Afati perfundimtar i dorëzimit të ofertës është data 23 Tetor 2020, ora 16.00.  Ofertat duhet të dorëzohen pranë recepsionit të Drejtorisë Qendrore të PCB në adresën postare si më poshtë:

Drejtoria Qendrore e ProCredit Bank sh.a.

Adesa: Rruga Dritan Hoxha,

Tiranë

 

 Pas