Prokurori Gina jashtë drejtësisë si e shoqja Rovena Gashi, përplaset me gardën

Prokuroi i Tiranës Dritan Gina, i akuzuar për gjobëvënie si dhe i skeduar nga SHISH për përfshirje në praktika korruptive, ka pasur të njëjtin fat si të bashkëshortes së tij, Rovena Gashi, e cila u shkarkua në korrik të 2018 si prokurore pasi bashkë me babanë e saj, nuk justifikonin një pasuri me vlerë rreth … Continue reading Prokurori Gina jashtë drejtësisë si e shoqja Rovena Gashi, përplaset me gardën