Prokuroria: Agim Kajmaku nuk ka dorëzuar shenjat e gishtave

Agim Kajmaku ende nuk ka dorëzuar shenjat e gishtave. Kështu thotë Prokuroria e Përgjithshme,e  cila thekson se është në pritje të të dhënave që do të sjellin autoritetet greke. Shenjat e gishtave, Agim Kajmakut i janë marrë nga sistemi biometrik dhe më pas i janë dërguar autoriteteve greke. “I është kërkuar shtetasit Agim Kajmaku të … Continue reading Prokuroria: Agim Kajmaku nuk ka dorëzuar shenjat e gishtave