Prokuroria kërkon dënimin e Ervin Salianjit dhe Albert Veliut

Prokuroria e Tiranës ka kërkuar shpalljen fajtor të Ervin Salianjjit, Fredi Alizotit, Albert Veliut dhe Jetmir Olldashin, për çëshjten “Babale”. Prokuroria ka kërkuar dënimin me 3 vite burg për Fredi Alizotin si dhe 3.6 vite burg për Albert Veliun. Ndërkohë për Ervin Salianjin është kërkuar dënimi me 1.6 vite burg dhe të konvertohet me 3 … Continue reading Prokuroria kërkon dënimin e Ervin Salianjit dhe Albert Veliut