Prokuroria mbyll hetimet për lobimin, shpall të akuzuar liderin e PD

Lulzim Basha është zyrtarisht i akuzuar për çështjen e lobimit në SHBA, që nisi si akuzë politike nga PS dhe mediatike, dhe përfundoi si çështje penale në gjykatë. Në shkresën e Prokurorisë thuhet se Basha është njoftuar nga organi i akuzës për mbylljen e hetimeve ndaj tij dhe ndaj dy zyrtarëve të tjerë të PD-së. Në … Continue reading Prokuroria mbyll hetimet për lobimin, shpall të akuzuar liderin e PD