Protesta për orën policore, mbyllen një pjesë e bizneseve në Lungomare

Një natë pas protestës simbolike me himnin kombëtar në sfond, pronarët e bizneseve në Lungomaren e Vlorës kanë ndërmarrë një tjetër hap. Paraditen e sotme ata kanë kyçur bizneset duke kërkuar shtyrjen e orës policore dhe lejimin e muzikës pas orës 22:00 të mbrëmjes. Ky vendim do të jetë në fuqi për një kohë të … Continue reading Protesta për orën policore, mbyllen një pjesë e bizneseve në Lungomare