Qirjazi: Kapja e shtetit avancoi me forcimin e ekzekutivit

Çfarë do të thotë termi “Kapja e shtetit”, sa i avancuar është ky fenomen në Shqipëri dhe si funksionojnë mekanizmat e favorizimit nga ana e qeverisë të interesave private duke dëmtuar interesin publik?! Një analizë për gjetjet e raportit të fundit të Transparency International nga Redion Qirjazi, menaxher i programit për sigurinë pranë Institutit për … Continue reading Qirjazi: Kapja e shtetit avancoi me forcimin e ekzekutivit