Rama: 70% e institucioneve të përfshira në abuzime me tenderat

Pas operacioneve të fundit të realizuara nga Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit (SPAK) ku janë publikuar abuzime me tendera të ndryshëm, kryeministri Edi Rama ka bërë një bilanc të institucioneve shtetërore mbi procedurat e ndjekura përgjatë një viti me asistim të Agjencisë së Prokurimit Publik. Në një takim me drejtues të ministrive dhe autoriteteve kontraktore, … Continue reading Rama: 70% e institucioneve të përfshira në abuzime me tenderat