Raportohet në media se Kongresi i PS do të nisë në orën 17:30 dhe do të zhvillohet në stadiumin “Air Albania”.Mësohet se gjithçka do të zhvillohet në zbatim të masave kundër koronavirusit.Shpërndarja e ftesave për delegatët e Kongresit ka nisur dhe gjithçka duket gati dhe e mirëorganizuar për të shtunën e 12 qershorit.