Rama-ndërtuesve të pallateve: Paguani dëmet ose ju pret burgu

Në mbledhjen e jashtëzakonshme të qeverisë këtë mëngjes kryeministri Edi Rama u ka dhënë sërish ultimatum pronarëve që kanë ndërtuar pallate të cilat janë dëmtuar. Rama kërkoi që personat në fjalë të shkojnë pranë zyrave të emergjencës dhe të paguajnë sipas tij një për një dëmet e shkaktuara nga lëkundjet sizmike. Nëse kjo nuk ndodh, … Continue reading Rama-ndërtuesve të pallateve: Paguani dëmet ose ju pret burgu