Rama ndryshon makinën “Lincoln” për GMC, Kryeministria: Është marrë me qira

Kryeministri Edi Rama ndryshon makinën e tij “Lincoln”, për një GMC luksoze. Automjeti kushton rreth 500 mijë dollarë dhe luksi e komoditeti që ka të lë pa fjalë. Makina e tipit GMC Custom Luxury Vehicle është një automjet i shtrenjtë që shihet shumë në rrugët e Meksikës me të cilat lëvizin njerëzit e kartelit të … Continue reading Rama ndryshon makinën “Lincoln” për GMC, Kryeministria: Është marrë me qira