Rama në konferencë me Merkel: Integrimi ynë në BE, peng i nacionalistëve

Në konferencën e përbashkët me kancelaren gjermane, Angela Merkel, kryeministri Edi Rama deklaroi se procesi i integrimit i vendeve të Ballkanit Perëndimor, kryesisht Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut është duke u mbajtur peng nga nacionalistët. Rama vlerësoi Gjermaninë, që sipas tij edhe pse presionet kanë qenë të mëdha nuk e kanë lidhur procesin e integrimit … Continue reading Rama në konferencë me Merkel: Integrimi ynë në BE, peng i nacionalistëve