Rama nuk tërhiqet nga sulmet ndaj mediave: Mos na detyroni…

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar sërish mediat që të filtrojnë dhe verifikojnë informacionet përpara se t’i publikojnë ato. Përmes një postimi në rrjetet sociale kreu i qeverisë thekson se masa kundër lajmeve të rreme në media në raste fatkeqësisë ka ndërmarrë edhe Japonia. Mesazhi i tij është i fortë: “Mos na detyroni të bëjmë atë … Continue reading Rama nuk tërhiqet nga sulmet ndaj mediave: Mos na detyroni…